BG Participaties

Op deze pagina vindt u informatie over andere bedrijven en bedrijfsactiviteiten waarin BG consulting participeert

Trainertool
Trainertool voorziet trainers van didactische beeldfragmenten die zij kunnen gebruiken in hun training of opleiding. Dit voor thema’s als arbeidsverzuim, klantenagressie en leidinggeven. Er zijn continu nieuwe thema’s in ontwikkeling (zie: www.trainertool.nl)

TrainingsMoment
TrainingsMoment biedt trainers een manier om medewerkers van organisaties individueel te trainen in communicatieve vaardigheden. TrainingsMoment biedt een veilige leeromgeving, maximale aandacht en maximaal rendement. Meer weten? (zie: www.trainingsmoment.nl)

Quality Instructor
Quality Instructor biedt organisaties een tool aan voor de smartphone waarmee medewerkers hun kennis kunnen delen en ontwikkelen. De tool is uitermate geschikt voor buitendienstwerkers in bijvoorbeeld de thuiszorg, de logistiek, de bouw en de beveiliging. Meer weten? (zie: www.qualityinstructor.eu)

Sightlines
Hoe versterkt u het veiligheidsgevoel van burgers in het publieke domein? Hoe voorkomt u agressie van burgers, klanten, cliënten of patiënten tegen uw medewerkers? Hoe beschermt u uw pand tegen inbraak en criminaliteit? Zoekt u een bruikbaar en praktisch advies? Sightlines geeft u antwoord op uw vragen (zie: www.sightlines.nl)